CATERING

Wij denken mee en ontzorgen

Catering

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Het is daarom wel zo makkelijk dat u van uw cateraar meer kan verwachten dan enkel het leveren van eten en drinken. Bij u thuis, op de zaak, in een zaal of feesttent, het maakt ons niet uit, wij helpen u graag om uw feest compleet te maken.

Wij besteden veel aandacht aan de producten die wij bij u op tafel zetten. Zo worden onze salades gemaakt met dagverse ingrediënten en zijn vrij van conserveringsmiddelen. Wij hebben een grote variëteit in buffetten, barbecues en salades. Ook vegetarisch, biologisch of diëten behoren tot de mogelijkheden. Enkele van onze mogelijkheden vindt u in het overzicht.

Een impressie

Een impressie

Verwachtingen overtreffen. Dat is altijd ons streven. We willen niet alleen verrassen met ons eten, maar ook met onze persoonlijke service en uitgebreide mogelijkheden.

Er zijn tal van gelegenheden waarvoor uw catering nodig kunt hebben, denk eens aan een geboortefeest, bedrijfsjubileum, zakenlunch, maar ook tijdens een uitvaart. Wij helpen u graag.

Gezellige familiedag

Samen met Martin heb ik de familiedag voor onze voetbalvereniging georganiseerd. Voor 100 personen een barbecue dat binnen ons kleine budget moest passen. We hebben heerlijk gegeten en voor iedereen was er meer dan genoeg!

Nicolet