CATERING

Wij denken mee en ontzorgen

Catering

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Het is daarom wel zo makkelijk dat u van uw cateraar meer kan verwachten dan enkel het leveren van eten en drinken. Bij u thuis, op de zaak, in een zaal of feesttent, het maakt ons niet uit, wij helpen u graag om uw feest compleet te maken.

Wij besteden veel aandacht aan de producten die wij bij u op tafel zetten. Zo worden onze salades gemaakt met dagverse ingrediënten en zijn vrij van conserveringsmiddelen. Wij hebben een grote variëteit in buffetten, barbecues en salades. Ook vegetarisch, biologisch of diëten behoren tot de mogelijkheden. Enkele van onze mogelijkheden vindt u in het overzicht.

Een impressie

Een impressie

Verwachtingen overtreffen. Dat is altijd ons streven. We willen niet alleen verrassen met ons eten, maar ook met onze persoonlijke service en uitgebreide mogelijkheden.

Er zijn tal van gelegenheden waarvoor uw catering nodig kunt hebben, denk eens aan een geboortefeest, bedrijfsjubileum, zakenlunch, maar ook tijdens een uitvaart. Wij helpen u graag.

De juiste sfeer en heerlijk eten!

Voor mijn feest heeft Egbert Jan Catering het meubilair en de catering verzorgd. Vooraf werd op een prettige manier meegedacht en suggesties gegeven, zodat we niks konden vergeten.

Het feestje was bij ons in de schuur, maar door de mooie aankleding van het stoere meubilair gaf het een super sfeer.

Het eten was heerlijk. Er werd ook goed rekening gehouden met de aanwezigheid van kinderen en vooraf meegedacht.

Een echte aanrader dus.

Hilda Teijema